Afwasmiddel in vaatwasser gedaan

Als je ooit per ongeluk afwasmiddel in je vaatwasser gedaan hebt in plaats van vaatwasmiddel, dan weet je hoeveel . Doe je afwasmiddel in je vaatwasser, dan zal het wild gaan schuimen. Zelfs na de spoelstand zal een enorme hoeveelheid schuim in je machine achterblijven, .

De vaatwastabletten waren op en mijn neefje besloot een beetje handafwasmiddel er in te doen. Iemand ervaring met gewoon afwasmiddel in de machine doen? Nee kan niet, tante van mij heeft het wel eens gedaan en de hele keuken . Dames, ff n vraagje:moe: ik heb vandaag denk ik iets stoms gedaan:hihi: Ik had een stapel afwas staan en na een dag lang werken had ik geen .

Onze dochter heeft er afwasmiddel ingedaan, dan werdt het lekker. Behalve een vaatwas tablet heeft hij ook dreft in de vaatwasser gedaan :+. Heb stom genoeg afwasmiddel in mijn vaatwasser gedaan.

Zou ik gewoon hand-afwasmiddel er in kunnen doen? Mijn vriendin heeft dit ooit eens gedaan en der hele vaatwasser was naar de haaien.