Aldi koffie prijs

Welkom bij ALDIHoge kwaliteit โ€“ Lage prijs. Fairtrade gecertificeerd en gemaakt van Fairtrade koffiebonen.

Heerlijke koffie met een volle smaak van 1 Arabica bonen. Onze koffie producten- voor eenieders smaak. Markus’ koffie – genieten van een kop koffie van topkwaliteit.

Een goede kop koffie is het resultaat van talrijke productiestappen enย . Toch vraag ik me wel eens af: is de koffie van bijvoorbeeld de Aldi, Lidl of AH net zo. Ga ik hem ook eens proberen ๐Ÿ™‚ De prijs is voor mij ook medebepalend. Merk: Markus Koffie Roo is een product dat alleen bij de Aldi te koop is, op het. Ja Joop ik kijk eerst naar de prijs Jij heb geld genoeg denk ik dus. Het interesseert niemand bij Aldi of die koffie nu wel duurzaam is of niet.

Luclessia, Als je je er een beetje in had verdiept had je kunnen weten dat de prijs voor koffiebonen de laatste tijd enorm is gestegen. De koffie is wat vlak van smaak, maar toch nog drinkbaar. Bovendien moeten we erkennen dat de prijs niet gek is.