Cake in mok recept

Nu het recept dus van een eenvoudige basis vanille mug cake, dan kun je daar. Doe alle ingrediënten in je mok en roer ze goed door elkaar. Zet de mok in de magnetron en bak de mug cake in minuten op vol.

Het recept leek mij erg lekker en heb het dus ook zelf geprobeerd. Deze cake maken mijn kinderen graag als ze een lange schooldag achter de rug hebben of als er een vriendje logeert. Chocoladecake voor in de magnetron is een best wel bekend recept, dus wou ik me eigen twist eraan geven.

De cake is heerlijk zacht van structuur met een echt chocolade smaak.

Makkelijk en snel; binnen minuten een luchtige cake met frambozen uit de magnetron. Zet elke mok ongeveer minuten op 7watt in de magnetron. Ik wilde dit recept voor chocolade cake in a mug eens uitproberen en ik was echt.

Zet de mok minuut in de magnetron op vol vermogen. Chocoladebrownie voor persoon in een mok. Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is.

Aaah guys, you’re gonna love deze posting. Ik heb al een tijdje de Sinner Sunday niet meer gedaan, maar deze week wilde ik ‘m doen omdat dit recept met . Zo bak je mug cakes in een kop in een minuut in de magnetron. Leuk en snel een cakeje bakken voor jezelf of voor z’n tweeën in een mok of grote kop. De recepten die je ziet in het filmpje staan eronder.

Cake in een mok, ‘cake in a cup’, ‘minutes cake’, het zijn allemaal dezelfde cakes. De recepten zijn te bereiden in vijf minuten, en de cake . Maak de Mug Cake in mok precies zoals jij het lekker vindt. Komende weken zal ik er nog een paar maken, ik heb er onwijs veel zin in. In dit filmpje laat ik je graag zien hoe je snel zelf een mug cake (cake in een mok) maakt! In deze video zie je hoe ik een cake in een mok maak.

Leren hoe je een appel mug-cake (cake in mok) maakt met kaneel? Bekijk het recept en maak binnen enkele minuten in de magnetron een heerlijke mug-cake! Cake in een mok is een boek geschreven door Mima Sinclair.

Het is een kookboek vol met cake recepten die je kunt bereiden in een mok, in je . Ik weet het: officieel is dit geen mug-cake.