Dolce gusto loopt niet meer door

Ik sta nog niet ingeschreven bij Dolce Gusto. Het water stroomt niet goed door in mijn machine. Dit toestel is niet bedoeld voor gebruik door kinderen of personen.

Ik moet mijn apparaat ontkalken, hoe doe ik dat? Het ontkalken van uw Dolce Gusto gaat vrij eenvoudig, en om ervoor te zorgen. U kunt injector deblokkeren door met de naald in de injector te prikken.

Als laatste kan je het dolce gusto apparaat ontkalken door gebruik te maken van water en azijn.

Als ik het waterreservoir vul en op de machine zet dan loopt het water er gewoon gelijk uit. Het rode en blauwe lampje van mijn dolce gusto gaat niet meer branden. Ik heb met de naald eea doorgeprikt, maar de knop doet niets meer.

Mijn dolce gusto wil niet meer open en laat geen water door het kuipje lopen? Je Dolce Gusto ontkalken en schoonmaken is een klus die je natuurlijk niet graag. Dit zorgt ervoor dat het water dat vervolgens door het apparaat gaat wordt.

Mijn dolce gusto apparaat laat geen water meer door, kan ik dit zelf oplossen of . Mijn maand oude Dolce Gusto geeft sinds een paar week problemen.