Dolce gusto piccolo lekt water

Sinds maanden hebben wij een dolce gusto apparaat. Lekken bij cuphouder verholpen door vervanging rubber waar naald in zit. Deze stond (te) bol na jaar, waardoor naaldje wel erg kort wer en water half.

Hans van Dijk aan NESCAFÉ Dolce Gusto Nederland. Download hier gratis uw Krups Dolce Gusto Circolo KP50handleiding. Mijn dolce gusto lekt water op mijn keukenblad dit is erg vervelend ik denk dat het palletje.

Mijn Piccolo lekt water aan de voorkant, ik vermoed dat het de diffuser is.

Dolce Gusto lekt niet meer na vervanging. Krups Dolce Gusto Genio (KP 1605) Rood. Huishoudelijk – krups dolce gusto lekt water. Dolce Gusto Circolo, Piccolo, Creativa, Fontana, of Melody machine.

Mijn dolce gusto die lekt water ,kan ik daar iets aan doen of kan die gemaakt worden ,ik heb . Mijn maand oude Dolce Gusto geeft sinds een paar week problemen. Dolce gusto water is leaking (running, flowing) (circolo, piccolo, melody, genio,oblo). Om de Dolce Gusto Piccolo review samen te vatten, er zijn een paar dingen waar je. Tijdens het koffiemaken lekt het warme water aan de onderkant van het .

Vorig jaar heb ik voor mijn vriendin een Dolcy Gusto gekocht voor ons jaar. Klacht : bij de melk cupjes begon het apparaat te lekken. Wij hebben ook een Dolce Gusta, niet het eivormige apparaat, maar de ringvormige. Wil je weten wat anderen van de Krups Dolce Gusto Genio vinden?

Mijn apparaat begon na een half jaar gebruik aan de onderkant water te lekken, heb het. Mooi apparaat, maar na ruim jaar begint het reservoir te lekken, waardoor de inhoud. Inderdaad wel even op temperatuur laten komen door eerst wat heet water te . Het water stroomt niet goed door in mijn machine. Het kan voorkomen dat het water niet meer goed doorstroomt in je machine. De lungo doen wij met streepje van het water extra!

Lees 1reviews en vind de laagste prijs voor de Dolce Gusto. Mijn (oude versie) Circolo lekt sinds kort water aan de onderkant, uit het stuk waar de stroomkabel . Dolce gusto cups kosten verdorie bijna euro voor lullige cups! DG lekt na bijna twee jaar water (helaas bekend probleem bij de Melody 2). Lees de reviews (23) van consumenten die de Krups Dolce Gusto KP2100.

Ik kocht zelf een toestel en na 10dagen was het al stuk, geen warm water en noem . Lees de reviews (181) van consumenten die de Krups Dolce Gusto Circolo. Na jaar lekt hij aan de onderkant, een grote plas water na elk gebruik.