Dolce gusto start niet

Ik moet mijn apparaat ontkalken, hoe doe ik dat? Gebruik alleen NESCAFÉ DOLCE GUSTO-capsules. Gebruik het toestel niet voor de bereiding van heet water. Ik heb de bevestigingsmail voor de voltooiing van mijn registratie niet ontvangen. Ik kan niet op de koppeling klikken in de e-mail die jullie naar mij hebben . Selecteer je machine en zoek je gebruikershandleiding of snelstartgids.

Het dolce gusto koffiezetapparaat werkt op basis van water, dus kan.

Ik heb net een dolce gusto apparaat gekocht, een genio. Moet je niet perongeluk het knopje de hele tijd ingedrukt houden? Mijn maand oude Dolce Gusto geeft sinds een paar week problemen. Het voorkomt ook dat uw Dolce Gusto verstopt raakt. Heeft u uw apparaat niet op tijd ontkalkt en zit deze verstopt, dan kunt u in van de onderstaande video’s . Wij adviseren om de NESCAFÉ Dolce Gusto cap-.

Start spoelen met koud water: Stel balkdisplay. Ik heb nu ruim een jaar een dolce gusto genie apparaat en hij is vanmorgen voor de vierde keer kapot . Download hier gratis uw Krups Dolce Gusto Circolo KP50handleiding.

Het rode en blauwe lampje van mijn dolce gusto gaat niet meer branden , apparaat is van maart ? Ik krijg mijn dolce gusto piccolo niet meer open zodat ik de cups eruit kan halen. Mijn dolce gusto wil niet meer open en laat geen water door het kuipje lopen? Na de eerste onkalking hoort na min het groene lampje te stoppen met knipperen.

Mijn apparaat blijft knipperen waardoor ik . Je Dolce Gusto ontkalken en schoonmaken is een klus die je natuurlijk niet graag doet. Ik ben bezig met de reparatie van een Dolce Gusto Circolo. Ik heb de pomp uit elkaar gehaald maar ik begrijp niet helemaal hoe die precies . Ik heb in december 20een dolce gusto Ginio gekocht, begin Januari 20ging.

Omdat het model Ginio niet voorradig was heb ik een Dolce Gusto Circolo met bijbetaling genomen. Veel gestelde vragen over de NESCAFÉ Dolce Gusto cashback-actie. Weet iemand of er alternatieven zijn voor de dure Dolce Gusto cups?

Niet te verwarren met Nespresso cups, want die zijn kleiner dan Dolce . De inhoud is dan toch niet meer sterk genoeg neem ik aan?