Fonq bestelling annuleren

Wanneer je de bestelling wil wijzigen of annuleren, adviseren wij je contact op te nemen met de klantenservice. Wanneer de bestelling is verstuur kunnen we . Kan ik de status van mijn bestelling volgen?

Kan ik de bestelling dezelfde dag nog ophalen? GiftcardsfonQ Klantenservice – Kan ik mijn bestelling ergens anders laten. Wil je na afloop van het plaatsen van je bestelling het afleveradres wijzigen?

Kan ik mijn bestelling nog wijzigen of annuleren?

Een bestelling plaatsen is heel eenvoudig: Ga naar het product van. Indien de ondernemer op grond van dit onderzoek goede gronden heeft om de overeenkomst niet aan te gaan, is hij gerechtigd gemotiveerd een bestelling of . Als je bij de online bestelling voor de optie ‘afhalen in onze showroom’ hebt gekozen, dan kan je de bestelling vanaf de eerstvolgende werkdag komen afhalen, mits het product op voorraad. Het retourneren van een bestelling binnen de zichttermijn van dagen is gratis.

Wanneer je een product retourneert buiten de zichttermijn van dagen, zijn . Persoonlijk, ik ga heel waarschijnlijk nooit niks meer bestellen bij fonq.

Wil nu bestelling annuleren en hoop mijn geld terug te krijgen. Als je iets bij fonq besteld dan gaat dat allemaal perfect. Bestellen bij wehkampl – hét online warenhuis van Nederland – is heel. Onder Mijn bestellingen op Mijn wehkamp . Oorspronkelijk geplaatst door rums Fonq is een zusje van Wehkamp. Voor degene die wilde annuleren (een eerdere bestelling); bel even . U betaalt pas voor de bestelling als u de producten ontvangen heeft.

Ik bestelde twee potjes voor sfeerverlichting passend bij mijn slaapkamer. Enige tijd geleden iets besteld bij Fonq. Mijn bestelling werd geleverd in een fraaie doos.

Bij de diversen winkels van Fonq nu keer een bestelling geplaatst. Wij helpen je graag, ook met het annuleren van je bestelling .