Glas verven action

Wij kochten speciale glasverf bij Action en gingen aan de slag…. Bij Action kochten we een drinkglas ( € ) . Flessen verven met decoverf van Action – Update.

Bij Action haalde ik een flesje deco home hobbyverf in de kleur mauve. Vraag #5: Verf: Kan ik Home Deco ook op een glazen ondergrond gebruiken? Vraag #6: Verf: Hoe weet ik of de Home Deco verflaag droog is?

Tegenwoordig verkopen goedkope winkels, waaronder de Action, Big bazaar en.

Met glasverf of met zijdeglansverf (op terpetinebasis). Leer hier meer over Home Deco hobby verf! Opgepimpte glazen Action vaas Vaas eerst geverfd met de transparante home deco verf en daarna lagen met de roze home deco verf van de Action. Wil een stuk glas verven maar kan dat mrt acryl?

Misschien hebben ze bij de Action of de Hema ook wel iets van glasverf of porseleinverf. Met een decoratie verf kan de kleur nog worden aangepast. Ik weet dat je glas kunt verven met Annie Sloan verf.

Hier vindt u een selectie van ons ruime verf aanbod. In de Action kwam ik weer een gekkigheidje tegen dat ik graag wilde uitproberen.

Tussen de gewone verf van Home Deco, stond namelijk een potje. Voor wat betreft de bank, vloer, vensterbank en het schilderij (glas voorkant) kan ik zeggen dat het mij gelukt is . Ik heb hiermee een uiltje op glas geverfd. Verder heb je nog grijze verf (ook verkrijgbaar bij de Action) en bloem nodig.

Ik heb een soort glazen weckpotjes gevonden bij action, maar verf heb ik nog niet. Welke verf is geschikt voor het verven van glas? Het liefst zouden ze elke dag een tekening maken.

Nu is verf bij de Action gelukkig niet zo heel erg duur, dus daar . Na het drogen heb ik ze bewerkt met grijze deco verf, ook van de Action. Ik had geen witte decoverf meer en de grijs vond ik te donker, dus heb .