Indesit iwc 5145 problemen

Bekijk de vragen en antwoorden van de technische ondersteuning van Indesit. U zult in staat zijn de meeste problemen met uw apparatuur zelf op te lossen. Download hier gratis uw Indesit iwc 51handleiding.

Of stel een vraag aan een andere bezitter van uw product als u problemen heeft met uw apparaat. Ik heb ook het probleem dat onze was niet lekker ruikt. Mijn wasmachine start zijn programma niet.

Machine pakt wel water maar doet daarna niks.

Voorganger (IWC 5145) in bezit, nu jaar. Wanneer u een vraag heeft over de Indesit IWC 51kunt u die hier stellen. Zorg voor een duidelijke omschrijving van uw probleem zodat andere gebruikersĀ . Mijn Indesit vertoonde soortgelijke kuren.

Ik heb hier een Indesit WIL1wasmachine die geen programma’s meer wilt starten. Als ik een wasprogramma aan zet dan gaat de deur opĀ . Deze Indesit IWC51wasmachine + Indesit IWC5145.