Kaasschaaf voor dunne plakken

Boska heeft voor iedere kaas een bijpassende kaasschaaf. Iedere kaasschaaf heeft jaar garantie en zijn vaak als beste getest. De kaasschaaf is een soort schaaf waarmee je een plakje van de kaas kan schaven en is in 19uitgevonden door een Noor die dunne plakjes kaas wilde in .

Hoe moeilijk is het nou een kaasschaaf te maken die gewoon dikke strakke nette rechte plakken snijd? Ik houd van dunne plakjes kaas en de schaaf die ik heb die schaaft alleen dikkere plakken. Door het speciale non-stick model blijft kaas niet plakken op deze unieke schaaf.

Dunne plakjes kaas schaaf je zonder moeite met de BK Kaasschaaf.

Met deze roestvrijstalen kaasschaaf schaaf je plakjes kaas zonder . Een mooi dun plakje kaas snijden van een stuk kaas met een kaasschaaf. Voor jonge kaas is er een kaasschaaf zonder bla zodat de plakjes niet blijven . Ik gebruik de ‘fijen kaasschaaf’ ook altijd om de komkommer in dunne plakjes mee te snijden. Heel soms gebruik ik hem ook wel eens om een . Mijn moeders kaasschaaf was al best oud maar hij maakte wel hele lekkere dunne plakken en mijn man en ik hebben ook zo’n kaasschaaf .