Kortsluiting vaatwasser whirlpool

Ergens halverwege de afwascyclus is de zekering (in de stoppenkast) gesprongen. Nadat de zekering weer ingeschakeld was begon de afwasmachine te . Elke keer als ik de vaatwasser nu aanzet springt de aardlek erdoor.

Ik heb een storing in mijn Whirlpool 95afwasmachine. Volgens mij heb ik hetzelfde probleem, maar dan met een vaatwasser Whirlpool . Oorzaak: Dit kan verschillende oorzaken hebben. Haal de zij panelen er af of aan de voorkant van de vaatwasser zit onder aan een kijkklep die je los kan schroeven.

Als we de deur van onze vaatwasser dicht doen maakt hij kortsluiting. De deur van mijn vaatwasser (whirlpool adg 937) valt niet meer goed “in het slot”. Klacht: Vaatwasser maakt kortsluiting na wasprogramma. Kortsluiting vaatwasser (whirlpool) op werkspot.

Na het starten van het wasprogramma, is er na à minuten een hoorbare kortsluiting.