Magnetron cake recept

Met slechts enkele scheppen ingrediënten in een beker, roeren, 2-minuten in de magnetron en hup: je hebt een lekkere . Nu het recept dus van een eenvoudige basis vanille mug cake, dan kun. Zet de mok in de magnetron en bak de mug cake in minuten op vol.

Het recept leek mij erg lekker en heb het dus ook zelf geprobeerd. Even aan een paar dingen denken en ook uit de magnetron komt een heerlijke cake te voorschijn. Deze cake maken mijn kinderen graag als ze een lange schooldag achter de rug hebben of als er een vriendje logeert.

Geinspireerd op de vele recepten die er zijn voor chocoladecake uit de magnetron. Vaak zijn ze te sponsig, niet zo zoet, of gewoon droog. Aaah guys, you’re gonna love deze posting.

Ik heb al een tijdje de Sinner Sunday niet meer gedaan, maar deze week wilde ik ‘m doen omdat dit recept met . Zo bak je mug cakes in een kop in een minuut in de magnetron. De recepten die je ziet in het filmpje staan eronder. De eerste keer is het even opletten wat de . Een cake die je bereidt in de magnetron en die binnen minuut klaar is. Ik wilde dit recept voor chocolade cake in a mug eens uitproberen .

In deze video zie je hoe ik een cake in een mok maak. Komende weken zal ik er nog een paar maken, ik heb er onwijs veel zin in. Bij deze ben ik niet verantwoordelijk voor de mogelijke gevolgen van dit recept.

Gezien het gemak zal deze cake zeer snel gemaakt kunnen . Bereid de mug cake snel en gemakkelijk in de magnetron. Ik heb meerdere recepten gezien van deze Nutella cake in een kopje en. De recepten zijn te bereiden in vijf minuten, en de cake wordt in een de magnetron gemaakt. De cake wordt in een mok of kop gemaakt, en . Meer over Magnetron Taart, Mok Taarten en Magnetron Recepten. Ondanks het recept suiker bevat, is deze mug-cake niet al te zoet, waardoor de smaak van . Het cakemengsel kan nu de magnetron in op de hoogste stand voor.

Heb jij een lekker en simpel recept dat je met iedereen wilt delen?