Magnetron in kast zetten

Bij standaard magnetron gebruik kan je hem rustig in een kastje zetten met de deur dicht en cm ruimte rondom. Of anders een kastje uitruimen en hem daar in zetten? Als de kastjes groot genoeg is, dan kun je een gewone magnetron in een keukenkastje zetten.

Heb ook enorme hoge keukenkasten, misschien een hoge maar . Heteluchtoven – Etenaug 2011Koelkast of oven in badkamer? Thuisjuni 2011Meer resultaten van forum. Minimale bovenruimte combi-magnetron – Radar – het. Ik heb afgelopen weekend een combi-magnetron gekocht, een Sharp R969.

In geval van twijfel laat de verkopende partij het maar op papier zetten. Ik heb m’n keuken verbouwd en wil de combimagnetron die ik pas een jaar heb. In de kast komt een plank waar ik het apparaat op wil zetten.

Nou ja de titel zegt het al, het gaat om een gewone magnetron van Sharp die we op de plek van onze oude willen zetten in een kast . Onder het aanrecht mag meestal niet, in een hoge kast wel. Bouw eenvoudig zelf je magnetron in met de handige instructievideo van ETNA. Ik heb een normaal keukenkastje onder m’n gaskookplaat.

Nu wil ik daar eigenlijk graag een oven in plaatsen.