Nordic ware bakvormen recepten

De zware aluminium bakvormen van Nordic Ware komen uit Minneapolis, Minnesota. Het recept wordt bij deze lichtgewicht, vrolijk uitziende aluminium vorm . Iedereen heeft ze wel eens gezien, de Nordic Ware bakvormen zijn helemaal ‘on-trend’.

Kookpunt vond dat het daarom tijd werd voor een leuke winactie . Ben jij ook zo weg van de Nordic Ware bakvormen? Ik heb een heerlijk recept voor een tulband: een cake met noten, rozijnen en . Alweer een tijdje ben ik fan van Nordic Ware Bakvormen en dan vooral. Heb de lemoncake al gemaakt,groot succes en dit recept wordt het volgende! Met deze Nordic Ware bakvorm maak je prachtige spiraalvormige taarten.

Deze bakvorm is extra stevig omdat deze gemaakt is van gegoten aluminium. Mijn eerste Nordic Ware was de Heritage vorm waar ik een lactosevrije. Dit komt doordat de bakvormen van de platinum serie zijn: zware bakvormen van . Deze Nordic Ware tulband is in de vorm van een Fleur de Lis. Als ik deze win, zal ik bij mijn tantes het recept eens proberen te achterhalen.

Nordic Ware bakvormen op mijn wensenlijstje staan. Nordic Ware is een Amerikaanse fabrikant van gietaluminium bakvormen (cakevormen, tulbandvormen en cupcakevormen) en aanverwante accessoires zoals .

Dit is hem, de Bavaria bakvorm van Nordic Ware?