Noten malen met blender

Ik wil graag een shake maken met kleine stukjes noot. Kun je de noten meenemen in een blender of maak je dan de blender kapot? Noten malen gaat heel goed in een keukenmachine en voor kleinere.

Notenmeel of pasta maken in de blender gaat helaas niet lukken, die loopt onderin vast. Helemaal als je de blender van Magimix gebruikt. Ideaal voor het hakken van noten, het snipperen van een ui of het malen van koffiebonen.

Een foodprocessor is perfect voor de noten malen, maar daar zit meestal geen blender bij.

En ik vrees dat dat hem dan weer duur maakt. Sommige blenders kunnen ook ijsblokjes malen. In een mum van tijd verander je noten met een koffiemolen in notenmeel. Als je noten of zaden wilt malen “zonder stekker”, kun je een vijzel . Wij zouden geen dag meer zonder onze Vitamix blender kunnen. Mijn huidige blender gaat al ruim een jaar mee en is daarmee zeker recordhouder.

De motor is niet sterk genoeg om dat te doen, maar noten hakken doet ie . Want het enige dat ik had om mee te mixen was een blender die al moeite. Eindelijk kon ik ook noten en dadels fijnhakken zonder dat een .

Nou begrijp ik al dat je met die hakmolen dingen als noten kunt hakken. Ik weet eerlijk gezegd het verschil tussen hakken en malen niet.