Oublie ijzer stroopwafel

De koekjes heten kniepertjes, ijzerkoekjes of oublies. Je zult zien dat je hier stroopwafels in kunt maken’, zegt Lensen, ‘alleen worden ze iets . Ik heb een cloer ijzer gekocht om er stroopwafels mee te maken. Cloer Kniepertjes ijzer Kg 2aanschaffen? Voordeel van zelf stroopwafels bakken is ook, dat je meteen een portie koekkruimels hebt, want. Vergelijk een ruim assortiment van huishoudelijke apparatuur met de beste aanbiedingen.

Bestel merken zoals Philips, AEG, Miele en Bosch.

Ik kon met dit recept zo’n stroopwafels maken. Ik gebruikte een oublie-ijzer van Cloer, waarmee ik ook de nieuwjaarsrolletjes maakte. Hollandse stroopwafels, maar dan niet uit een pakje, maar zelfgemaakt!

Druk een balletje in het wafelijzer en bak de wafels tussen het ijzer, tot er geen stoom . Traditionele stroopwafels maak je met gist, daardoor zijn ze wat luchtiger en. Om ze te bakken gebruik je een ‘kniepertjesijzer’ (oublie-ijzer). Zelf vind ik hem het prettigst werken op stand bij stroopwafels en stand bij.

Cloer Oublie- en Kniepertjesijzer 2Vanaf € 48. Je kan met dat ijzer ook die Nieuwjaarsrolletjes (v Vegther) maken.

Ik moet zeggen dat zelf stroopwafels maken heel leuk is om te doen (en superlekker :). Van Cloer zie ik types staan voor oublie wafels, waarvan bij 1 .