Oude bierglazen verkopen

Verzamelobjecten kopen of verkopen doe je via Marktplaats. Zo maak je een set originele bierglazen met eigen naam. Ze zijn volledig ongebruikt, maar zitten al heel lang in een oude doos te wachten.

Op januari 19het 1000ste glas gekocht op de rommel markt van Eelde. Het gaat om SCHULTHEISS klein glazen laars model. Bezoek de winkel van Dingen op tweedehands.

Hallo 2ehandsbe-ers, Ik heb in de loop van de jaren wat oude bierglazen verzamelt die ik nu wil verkopen.

Gratis tweedehands spullen kopen en verkopen. Koopjeskrant zoekertjes in de rubriek Bierglas of bierglazen. Dendermonde heb je iets liggen laat het mij . Wegens inkrimpen verzameling bied ik deze leuke set van antieke oude bierglazen te koop aan.

Belgische zoekertjessite waar iedereen gratis kan kopen en verkopen door het plaatsen . Ik heb twee oude FC Twente bierglazen die ik wil verkopen. Als je serieus interesse hebt kan ik je een foto sturen anders kijk . Hallo, als verzamelaar ben ik nog op zoek naar oude bierglazen van m’n dorp,. Wieze, heb u glazen en wenst deze te verkopen laat maar iets weten ik geef u . Wellicht nog interesse van verzamelaars anders verkoop ik hem dit weekend aan de huidige hoogste bieder. Aan slijterijen verkoop ik de glazen (met een kleine marge) en zij rekenen een hoger bedrag aan de consument,.

Je kan het proberen met een oude stempel en wat verf. Tal van oude bierglazen in één keer te verkopen. Moeilijk te vatten maar je snapt vast wel dat drinken uit een vieze oude laars het.

Zo verkoopt het handige gadgets voor in de keuken, lifestyle producten en . Binnen in de werkplaats verkopen we boeken en de.