Smoothie met avocado en mango

Deze smoothie met avocado, mango en banaan is mijn favoriet van dit moment. Doordat ik voor mijn dochtertje een fruithapje maakte met . Deze komkommer avocado mango limoen lijnzaad smoothie lijkt op een smoothie die ik al een keer eerder heb gemaakt.

Soms ontstaan de lekkerste receptjes door dingen die je toevallig in huis hebt. Zo ook deze exotische smoothie met mango, avocado, banaan . Deze groene smoothie is heerlijk creamy door zowel de avocado als de mango en zit tjokvol voedingsstoffen. Deze smoothie met banaan, mango, kiwi en avocado is een lekker zomerse smoothie bomvol vitamines.

Even terug maakten we een avocado salade met mango en gember. De Avocado Mango Smoothie (ja, avocado is een vrucht!) zit vol met gezonde omega-vetten, vitamine C en E. Daarnaast heeft de smoothie een lekker zoete . Nu wil het zo zijn dat die twee ontzettend te combineren zijn! Ontdek mijn recept voor een avocado smoothie met mango en banaan. Deze smoothie is zoet door de mango en romig door de avocado. Recept: Smoothie met avocado en mango door Sanne Rolsma.

Ik ben moeder van een zoon (2012) en een dochter (2014). Sinds bij mij werd geconstateerd dat mijn schildklier niet goed werkt door .

Deze smoothie is ontzettend romig en vult enorm. Deze smoothie is ontzettend romig en vult . Voeg vervolgens de avocado, mango en een snuf kaneel toe en mix opnieuw. De avocado en mango maken de smoothie lekker romig en . Dat een avocadosmoothie lekker is, wist ik al langer.

Maar ik had de lekkere groene vrucht nog niet gecombineerd met mango. Een fijne bijkomstigheid is dat de avocado de smoothie lekker romig maakt! Snijd de avocado rondom te pit en verwijder de pit. Maak daarom eens een heerlijke tropische mango smoothie met kokoswater in plaats van sinaasappelsap of . Ik ben fan van het gebruik van avocado in een smoothie, omdat je op deze manier een wat dikkere structuur krijgt én omdat . De spinazie is vrij neutraal van smaak en avocado maakt je smoothie lekker romig. Deze smoothie is een van onze favorieten!

De smoothie is een combinatie van heerlijke smaken en lekker voor tussendoor! In dit artikel 5x groene smoothie recepten die ik wel erg lekker vind.