Stukje glas in voet

Ik heb al een paar weken een stukje glas onderin mijn voet, net onder mijn kleine teen. Ik had zoiets van nou laat maat zitten, ik voel het wel . Ik denk opereren :Y) Op zich komt het er idd meestal vanzelf wel uit, alleen ben ik zelf de persoon er naar om net zo .

Met een stukje glas in je voet wil je echt niet doorleven, kan alleen maar erger . Gezondheiddec 2013Gevoel dat er glas in mijn voet zit – Lijf Lijnnov 2012Glas in vinger, tips gevraagd – Gezondheidjuli 2010Meer resultaten van forum. Moet een stukje glas, een splinter of een doorn uit de voetzool. Welke maatregelen moet men nemen wanneer iemand een stukje glas in de voetzool heeft gekregen?

Als je het grote stuk glas uit je voet hebt getrokken (ja, doet dat maar zo snel mogelijk), kunnen er natuurlijk splinters en vuil in de wond blijven . Ik heb toen met een mesje het wondje wat groter gemaakt zodat ik er beter bij kon en heb het er toen . Vandaag had ik nog steeds last van mn voet. Mijn oudste had een stukje glas in zijn pootje, waar hij al met al een . Een splinter is een klein deeltje, meestal van hout, metaal of glas. Een splinter die nog een stukje uit de huid steekt, is meestal makkelijk te . Maar ik heb ook wel is een redelijk stuk glas in me voet geha . Wat kan ik doen aan de pijn bij het lopen na glas in mijn voet? Regelmatig kwam er een hard stukje, wat ik eruit peuterde, los en zag je .

Vooral bij het spelen kunnen kleine splinters hout, glas, metaal of een doorn. Wanneer een stukje van de splinter uit de huid van je kind steekt, kun je deze . Een splinter in de vinger of voet wil zeggen dat er een klein deeltje (meestal hout, soms metaal) in de huid terechtgekomen is. Als een splinter te diep zit om hem met een pincet te verwijderen leg er dan een klein stukje spek op en plak er een pleister overheen. Viehoff met behulp van echografie een stuk glas uit de poot van een hond haalt.

Ik heb sinds gisteren een heel klein stukje glas in mijn hiel, zo klein dat ik het niet zie. Ik voel het wel als ik loop en als ik met een pincet . Ik heb op mijn voet aan de onderkant een héééél klein stukje glas zitten en ik krijg het er maar niet uit, ik heb het al met een pincet geprobeerd . Een splinter in de huid van hand of voet of ergens anders in de huid. Splinters zijn kleine stukjes van bijvoorbeeld hout, glas of staal.

Deze hele kleine splinters kun je proberen te verwijderen met een stukje plakband. Iedereen snijdt zich wel eens aan een mes of een stuk glas, de gemiddelde Nederlander loopt zo’n vier a vijf keer per jaar een bloedende snijwond op. Bij het werken in de tuin of het opruimen van een gevallen glas blijft zo’n splintertje zomaar in je huid.

Dit betekent dat er glas in de voet van het kind kan zitten. Dankzij de trekzalf laatste stukje glas uit m’n voet. Dit bormioli wijnglas uit de fiore collectie wordt gekenmerkt doordat het uit één stuk glas is gemaakt. Splinterverwondingen: ontstaan bij penetratie van de huid door een klein scherp voorwerp, zoals een houtsplinter, een stukje glas of metaal. Maar er hoeft maar een klein stukje glas te liggen en je merkt het meteen!

Op je voeten staan zou dus eigenlijk erg veel pijn moeten doen, . Dit keer ging ze naar de dokter met de gedachte dat er een stukje glas in haar voet zat. Na een röntgenfoto bleek dat het geen glas was, maar .