Trommel wasmachine zit vast

Heeft u problemen met een niet draaiende wasmachine trommel? Controleer vervolgens waar het kledingstuk zit en verwijder deze. Hoi , Ik heb een Zanussi waarvan de trommel muurvast zit.

Zanussi rubino type P62477Ik denk dat er iets tussen is gekomen (sok ? oid)Wasmachine trommel draait niet – AEG ÖKO. Trommel zit vast, deel IIberichtendec 2009Indesit wasmachine trommel zit vast? Verwijder de snaar en kijk of je de trommel kunt draaien. Als er geen speling in zit zitten de lagers vast of is er iets tussen de trommel en kuip .

De trommel zit vast, ik kan ‘m een kleine slag naar links en rechts draaien maar heb het gevoel dat er . Repareer uw wasmachine zelf met tips van echte monteurs. Reparatie en onderhoud tips voor uw wasmachine. Van de wasmachine is de trommel vast gelopen.

Mijn ongeveer jaar oude indesit wasmachine wil niet meer. Als je financieel krap zit kan je beter een BEKO kopen. Wij raden u aan om de klantenservice te bellen . Het kan zijn dat een ophangbeugel van de trommel los is geschoten. Sommige trommels zitten vast met twee beugels en andere met vier .

Met tips van de monteur zelf eenvoudig het probleem ‘Wasmachine draait niet meer’ repareren. Als de trommel van de masmachine niet meer draait, kan er een probleem zijn met de motor aandrijving of de electra. Mijn wasmachine draait niet meer, en ik heb hiervoor contact opgenomen.

En in mijn broek zat mijn sleutel en nu zit die vast in de wasmachine. Hoe krijg ik deze eruit zonder een monteur te bellen, want . Hallo allen, Mijn (Indesit) wasmachine is ermee opgehouden. Zou het kunnen dat er gewoon iets achter de trommel vast zit en hoe kom ik . De motor en electronica werken dus prima (Helaas, dat is voor mij makkelijker te maken) maar de trommel zelf zit echt muurvast.

Ik vermoed dus dat er iets vast zit tussen de aandrijving van de trommel. Heeft iemand tips voor mij hoe ik eerst kan kijken of dit het probleem is . Onze vrij nieuwe Zanussi 51wasmachine loopt vast. Ik vermoed dat er een sok het apparaat zit verstopt. Een kleine tutorial, hoe je die vervelende beugels uit je wasmachine moet peuteren.

Soms zitten de magneetventielen vast door kalkaanslag of zijn ze doorgebrand. Hoor je de motor wel, maar draait de trommel niet of wordt het water niet . In dit voorbeeld gebruiken we een bosch wasmachine, deze kan. Door naar de motor, deze zit ook aan de trommel vast en dient dus ook te . Dan loopt de trommel klem en kan uw wasmachine niet meer draaien. Pin je sokken in de vuile was aan elkaar vast met een veiligheidsspeld (tip van Oma).

De sok of bh zit net achter het deurrubber (de manchet).