Vriezer in schuur vorst

Niet alle vriezers zijn geschikt om in de schuur of garage te plaatsen. Wilt u uw vriezer in een dergelijke ruimte stallen? T), dan is het niet verstandig om het apparaat in de schuur te .

Een vriezer kan u behulpzaam zijn als u wilt bezuinigen. Het probleem is dat bij vorst de vriezer gaat ontdooien. Ik wil een extra vriezer plaatsen in de onverwarmde garage.

Misschien is zo’n vorstbeschermingsding al voldoende?

Afgelopen winter toch vorst genoeg geha maar hij heeft het keurig. Ik heb twee nieuwe vriezers in de onverwarmde, vrijstaande schuur met . BPWR: vrieskistjuli 2014Vraagje vriezer in schuurnov 2012Diepvries in de schuur. Ik heb zelf een vriezer in een onverwarmde schuur staan, waar het ‘s winters regelmatig vriest. Al jaar, ook in de koudste winters, nog nooit . In die minimale omgevingstemperatuur zit mijn probleem. Het apparaat moet in de schuur komen, en die is onverwarmd.

Mijn moeder heeft jarenlang een horeca vriezer in de schuur geha ook.