Wasmachine doet niets meer

Als je wasmachine niet meer werkt is dat heel vervelend. Gelukkig kun je problemen vaak zelf oplossen. Als uw wasmachine volledig niets doet, dan is het goed om na te lopen of dit.

Geen gekke dingen mee gedaan, wasmachine is droog van binn. Mijn Whirlpool Denver 16doet helemaal niets meer nadat iemand de . Heb mijn was er in gedaan, deurtje dicht wasmachine aan, niks. Lampjes branden allemaal niet en de deur wil ook niet meer open.

Vaak is het iets simpels, zoals een kraan die niet geopend is of de stekker niet in het. Je vind hierover meer info bij het probleem wasmachine pakt geen water. Whirlpool Denver doet niets meer, printplaat reparatie met garantie.

Ik krijg de deur niet open om de was eruit te halen. Maar ik krijg de machine ook niet eens meer aan. Wasmachine stuk natuurlijk net voor het weekendjuni 2012Helluuuuuuuup, wasmachine kapot! Beste leden,Na een kortsluiting krijg ik de wasmachine niet meer aan. Wanneer de centrifuge van uw wasmachine niet meer werkt kunt u enkele.

Als de machine het na ongeveer een minuut weer doet, dan weet u dat het goed zit!

Ik heb een Whirlpool Denver 16wasmachine van jaar oud. Repareer uw wasmachine zelf met tips van echte monteurs. Reparatie en onderhoud tips voor uw wasmachine.

Wij bieden gereviseerde printplaten aan van WHIRLPOOL, BAUKECHT, AEG, ZANUSSI, ELECTROLUX, BOSCH, SIEMENS enz wasmachines en wasdrogers. De was is midden in de programma gestopt omdat er geen stroom meer is. Ik heb de zekeringskast nagekeken maar ze zijn allemaal on orde.

Onze Bauknecht wasmachine (serv.nr. 85112000), WA Symphony 14van jaar ou is er mee opgehouden halverwege het . Mijn wasmachine doet het sinds vorige week niet meer. IK heb eerst een wasje gedraai dat ging zoals altijd en toen ik een nieuwe was wilde . Alleen al in ons land worden jaarlijks duizenden wasmachines vroegtijdig vervangen.

En mijn vraag is of iemand weet wat er mis mee is. Het stopcontact heb ik al getest en doet het gewoon.