Zanussi inductie kookplaat kinderslot

Download hier gratis uw Zanussi Inductiekookplaat handleiding. Of stel een vraag aan een andere bezitter van uw product als u problemen heeft met uw . Download hier gratis uw Zanussi Kookplaat handleiding.

Of stel een vraag aan een andere bezitter van uw product als u problemen heeft met . Help, mijn keramische kookplaat van Zanussi geeft x L als code en gaat weer uit. Ja opgelost, het was inderdaad kinderslot. Ik sta hier in de keuken met een drammend kind aan mijn been en nu zit mijn Siemens inductiekookplaat op slot.

Koken op een inductie kookplaat hoe werkt. Geeft uw Zanussi kookplaat de foutmelding L? Dit betekent dat de kinderbeveiliging is ingeschakeld. Kookplaat geeft storing en ik krijg het niet verholpen. Ik pas voor tien dagen op het huis van vrienden omdat zij op reis zijn.

Home Witgoed Apparatuur Kookplaten Zanussi Kookplaten. Lees beslist de gebruiks- en montage- handleiding voordat u uw apparaat plaatst, installeert en in .