Zelf short maken

Een korte broek maken van je spijkerbroek. De beste kledingstukken raken nooit uit de mode, en de afgeknipte spijkerbroek is er daar een van. Hoi , in deze video ga ik zelf een short maken.

Een trendy mini short of hotpants of een wat langer shorts, is snel geknipt van. Hoe kun je zelf een honingscrub maken voor een zachte en glanzende huid? Helemaal niet moeilijk om zelf te maken en met leuk resultaat al zeg ik het zelf en voor een fractie van de prijs . Ben je een bepaalde lange broek zat of wil je graag lekker bezig zijn met kleding dan is een korte broek zelf maken een goed begin.

In twee stappen en zonder naald en draad. De gemiddelde man heeft altijd wel één of meerdere oude . Ik wilde daar een gerafelde shorts van maken met gebleekt effect. Wat ik zelf mooi vin is om het randje waar de rafels zitten extra te . Door Annick (Tip ingezonden door: Sanne). Met deze tips leer je een trendy short zelf maken.

Niets is leuker dan van een oude spijkerbroek een hippe short te maken. Ik heb een oude spijkerbroek waarvan ik een shortje wil maken. En ja, ik snap dat ik de pijpen heel makkelijk kan afknippen 😉 Maaar ik wil dus .

De zomer is in volle gang: tijd voor een leuk kort broekje. Het eerste deel van je zelfgemaakte zomer-outfit. Zelf draag ik ook shorts in de winter gecombineerd met een leuke panty. Je broek of shorts voorzien van een mooie rand met rafels? En een andere manier om jouw short te knippen.

Dit kunnen bijvoorbeeld een knop of een waarschuwingskader zijn en in dit artikel kun je lezen hoe je zelf zo’n shortcode kunt maken. Dan kan je met dit bericht in een aantal stappen waarmaken! Waarom zou je gebruik maken van eigen URL-shortener?

Ik had een favoriete spijkerbroek van Levi’s (de 5slimfit, it makes your butt very juicy!) maar hij begon al aardig wat slijtplekken te vertonen . Afhankelijk van het aantal stroken kun je je jeans zo destroyed maken als je zelf wilt. Je kunt de afstand tussen de stroken aanpassen of de . Sneeuwvlokken knippen is knipkunst; Injectienaald als sinterklaas surprise; Hoe creatief zijn en creatiever worden; Hoe slijtage spijkerbroek .