Zout voor afwasmachine

Ik heb een melding op mijn vaatwasser dat ik zout moet bijvullen. Ik gebruik de vaatwasser zo’n x per week en heb hem nu al een aantal maanden maar de zoutindicator is nog nooit aangegaan. Vaatwasserzout zorgt ervoor dat je vaatwasser optimaal blijft presteren.

Finish legt uit waarom vaatwasserzout nodig is. Spring naar Zout – Zout voeg je toe om het water te ontkalken of verzachten. Vul eens in de zoveel tijd het zoutreservoir in de vaatwasser bij met grof zout. Zout ontkalkt het water en heeft dus te maken met de .

Voor perfecte afwasresultaten is het van belang dat zout toegevoegd word. Ik heb een nieuwe vaatwasser gekocht, oude had het nu echt begeven. En ik lees in de gebruiksaanwijzing dat er ook zout en . Zout is het huis-, tuin- en keukenmiddel voor vanalles en nog wat.

We gebruiken het in de keuken, maar ook om onze oprit ijsvrij te maken of . Een vaatwasser kan aangeven dat deze zout en glansspoelmiddel nodig heeft. Dit zit al in de vaatwastablet, maar de vaatwasser is dan niet in staat om zelf de .